Venice Beach

Vi var inte bara i Hollywood utan tog en tripp, eller snarare en omväg till Venice beach. En bra omväg efter många vilda diskussioner. Jag bokade hotellet en och en halvtimme från Hollywood. Va det värt det?, döm sjäva.





Lättad

En glad nyhet jag klarade min första tenta!!! Jag kan inte i ord beskriva hur glad jag är att slippa göra allt det där en gång till! Det var riktigt hemskt att få tillbaka den, de ropade upp oss en och en och så fick man komma fram och hämta sin tenta.

Det gick att ta på nervositet i rummet, det var så hemskt att beöva få tillbahka den inför alla andra 150 i klassen. Först trodde jag inte att jag klarat mig, såg bara en siffra och det var 12,5 poäng och då godkänt låg på 56 fick jag lite smärre panik. Det visade sig dock bara vara poängen på just den sidan...puh:)



Lyckan var sen total då vi upptäckte denna rosa skönhet på Willys:



Åtta rullar för 12 kronor, som hittat! Lite uppiggning i vardagen:) Jag minns att jag köpte rosa toalettpapper i England när jag var runt fem år, länge länge sparade jag den rullen hemma för att jag tyckte den var så fin:)
Jag ska nog köpa på mig ett litet lager:-)

Jag älskade era bilder tillsammans med alla kändisar. Måste kännas härligt att bo i ett så kändistätt land:-) Vad kul att Niklas är på besök! Vad har ni mer haft för er när han har varit där?



Hollywood

Jag och Niklas åkte till Hollywood och turistade, då kan det inte bli mycket annat än Madamme Tussauds (även fast Londons är betydligt bättre). De såg så äkta ut att vi var tvugna att ta hundra bilder. Vi nördade ut totalt.








hej mitt vinterland....

Det är ett faktum, snön har kommit. Den stannade inte länge, men den existerade iallafall. Usch, det är för tidigt. Jag som fortfarande stampar omkring i mina för mig nya favorit ballerinas ifrån vagabond.



Det var så härligt att sitta i fönstret o se alla utbytesstudenter här bli helt galna vid synen av snö. Vi är nog lite bortskämda här endå.



De enda ballerinisarna som jag någonsin haft som efter en månad fortfarande är som nya. Det sved i plånboken för mig som alltid annars köper billiga skor, men det är nog bara att inse att det lönar sig att inte handla på skopunkten alltid. Är otroligt fascinerad över att de hållt så bra!

Dock måste jag nog byta ut dom mot något varmare snart:) Hatar vinterskor!

börjar förstå....

vad det innebär att studera på högskola. Herrugud vad man måste vara diciplinerad säger jag bara. Jag har haft otroligt dåligt samvete för min dåliga update här på bloggen darling. Saknar dig otroligt mycket. Längtar tills du kommer hem igen.

Vad har då hänt sen sist? Jo...

Jag har bl.a. klarat av bedriften att trycka min hand igenom en godisnapp:)




Sen har jag pluggat och pluggat inför min första tenta som jag hoppas gick bra väntar fortfarande på besked...hjälp.


Mycket pluggande har det blivit på biblioteket, ofta tillsammans med Louise som bl.a. var del i att bidra till att jag skämde ut mig med en extrem skrattattack på biblotekets tystaavdelning...iklass med vår skrattattack på dramaten faktiskt:)

Det är jobbigt jobbigt och plugga men som tur är får man söta meddelanden ibland



Jag har också varit på praktik på Ryhovssjukhus på neonatalavdelningen(avdelningen för förtidigt födda) en dag. Det var fantastiskt underbart! Fullt med små mini mini mini bebisar! Man vågade nästan inte röra eller klappa dem för att de kändes som att de skulle gå sönder bara man tog på dem.

Tycker jag ser som hämtad ur House här...lite dramatisk och förtroende ingivande:)




Tycker du inte att jag klär i grönt?! Känns lite skrämmande att mina arbetskläder i mitt framtida arbetsliv kommer att vara något i stil med detta...men men.

Jag har nu gått över till att läsa den svåraste kursen av alla nämligen Anatomi och fysiologi...det är så komplicerat och späckat med saker man ska lära sig på kort tid. Förstår verkligen inte hur det här ska gå vägen, men det ska det bara göra! Allt är på latin dessutom vilket inte gör saken bättre.



hehe vissa iklassen tog detta med anatomin rätt hårt och fick bäras ut från föreläsningen i läskigt skick.

Den här helgen har jag enbart egnat mig åt att få koll på just skelettet...dödskul haha..nej nu får jag skärpa mig:)

Lite bilder från helgen



Detta är en bråkdel av vad vi ska lära oss...roligare att rita skelettet än att lära sig det:)







Hittar på massa undanflykter för att inte plugga hela tiden...idag har det blivit ganska avancerad matlagning för att vara mig. En riktigt nice räksallad och en underbar smoothie.

Ja det är är ju en liten del av det jag har haft för mig på sistånde. Ska bli bättre på att uppdatera! Måste säga att jag blir riktigt avis på dig där borta, här börjar det bli super kallt och så ser man snygga bilder på en brun och fabulous dig!!

Miss you darling!!

Bruised


Jag tog ett blodprov. Ja ett blodprov och nu är nästan hela armen täckt av blåmärken (det ser värre ut på riktigt). För det lilla missödet fick jag betala 20 dollar. Kristin, du får ta alla mina prov i fortsättningen! Annars har jag det fint här, solen skiner, jag har besökt Wisteria Lane och Venice beach. Ska uppdatera med bilder. Mycket skola nu med ett 45 sekunder solo i modern dans och en låååång scen med Blanche i "A streetcar named desire" for att inte tala om alla ritningar jag måste göra. Men det är kul!

RSS 2.0